Dit zeggen anderen over werken met mij:

“Lotte is een vrouw met een missie. Ze weet hoe belangrijk het is om écht naar mensen te luisteren, naar hun verhalen en hun behoeften.”

“Lotte is enthousiast en gedreven. Door goed te kijken en luisteren maakt zij echt contact, ziet wat nodig is en bedenkt een creatieve en passende oplossing.”

“Ieder persoon in zijn eigen kracht zetten: die missie maakt Lotte meer dan waar, in eerste instantie door zelf het goede voorbeeld te geven. Lotte zet haar creativiteit, organisatie- en communicatiekwaliteiten in om samen met anderen te bouwen aan een sterk merk, product of plan. Ze besteedt aandacht en zorg aan zowel de inhoud als de vorm en spreekt daarmee velen aan. Lotte is een professional met liefde voor ieder mens, daardoor voel je je verbonden.”

“Met een altijd grote glimlach en een heerlijk relativeringsvermogen weet Lotte harten te raken. Ze is een geboren coach, want haar passie ligt in het creëren van een podium voor het talent van anderen. Volg haar, op je eigen manier, en het geluk zal ook jou toelachen. Of huur haar in, als je van een deel van je werk/leven een spektakel wilt maken.”

“Ik heb Lotte leren kennen als een hele prettige leidinggevende. Haar passie, drive en daadkracht zijn indrukwekkend. Ze weet wat ze wil en gáát ervoor. Als leidinggevende heeft ze oog voor de mens achter de medewerker en heeft ze gebouwd aan een hecht team. Haar professionele, strategische blik en brede netwerk waren ontzettend waardevol voor de organisatie.”

“Lotte is openhartig, professioneel, een steengoeie manager en een enorm vrolijke en energieke persoonlijkheid. Ze werkt keihard, houdt overzicht en is altijd benaderbaar. De balans tussen haar persoonlijke en professionele aanpak is perfect en door haar optimisme en doorpakmentaliteit werkt ze heel effectief. Met Lotte aan boord kom je heel ver!”

“Lotte is iemand die vanuit compassie haar kompas heeft gezet op verbetering in de ruimste zin van het woord. Ik ben onder de indruk van de schijnbare (!) simpelheid en de absolute effectiviteit van haar werk en ideeën.”

“Ik ben fan van Lotte’s enthousiasme, optimisme, oog voor detail en het vermogen om gemakkelijk te switchen naar een kritische helicopterview. Ik heb enorm veel van haar geleerd. Samenwerken met Lotte is echt een feestje!”

“Lotte is gedreven, stelt een duidelijk doel en gaat zeer constructief en met oog voor detail te werk. Haar kracht is het verbinden van het ogenschijnlijk onmogelijke. Haar drive, inzet en positieve energie zijn ongekend!”

“Werken met Lotte werkt. Ze weet de juiste dingen te zeggen en de juiste afspraken te maken om voorbij een sticking point te komen. Ik gun iedereen een samenwerking met Lotte.”