Denk je erover om me te benaderen voor een mogelijke samenwerking? Ik sta er altijd voor open om de mogelijkheden te verkennen samen. Als we samen besluiten dat mijn expertise aansluit bij jouw vraag, dan maak ik graag tijd en energie voor jou vrij om mijn kennis én vuur met jou te delen. In ruil daarvoor reken ik de volgende tarieven*, als investering van jouw kant:

Sprekerstarief
– Voor stichtingen/MKB: €100 voor een digitale voorbespreking op basis van jouw briefing/overige voorbereiding van mijn kant + €200,- per 15 minuten spreektijd
– Voor commerciële instellingen: €250 voor een digitale voorbespreking op basis van jouw briefing/overige voorbereiding van mijn kant + €500,- per 15 min spreektijd
– Als gastdocent voor onderwijsinstellingen reken ik €50,- per uur: zowel voor voorbereidingstijd als het verzorgen van de les in kwestie. Daarnaast vraag ik een aanvullende reiskostenvergoeding.

Workshops
Voor het geven van workshops reken ik een totaalprijs. Deze is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Om je een richtlijn te geven: ik reken €150,- per uur voor het voorbereiden en het hosten van de workshop. In het geval van een fysieke workshop, op een locatie naar jouw voorkeur, komen daar nog eventuele reiskosten bovenop. Mochten er materialen nodig zijn, dan vraag ik jou om die te verzorgen of ik bereken het achteraf door op de factuur wanneer je liever wil dat ik dat voor je faciliteer.

Freelance/Interim opdrachten
Mijn uurtarief ligt tussen de €65,- en €100,-, afhankelijk van het type opdrachtgever en opdracht.

Mentorship en coaching
Voor een sessie van 60 minuten vraag ik je om een investering van €80,-. Studeer je nog? Dan betaal je het studententarief van €50,-.

Liggen de bovenstaande tarieven niet binnen jouw bereik? Aarzel dan niet om toch contact met me op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat wél mogelijk is.

*Alle genoemde bedragen zijn ex. btw.