Met regelmaat word ik gevraagd als spreker of panellid. Zo inspireerde ik eerder al toehoorders op uitnodiging van het ministerie van BZK, de Nationale Carrièrebeurs, de Nederlandse Carrièredagen, FNV Vrouw, Womens March The Netherlands, The Selfmade Summit, Radboudumc REshape Innovation Center, Nederlands Kanker Instituut (NKI), ELANCE Academy, Knowmads Business School en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ook was ik onderdeel van Taboebrekers (programma van Pakhuis de Zwijger) en gaf ik motivational speeches op diverse middelbare scholen.

Mijn expertise is breed. Aan feitenkennis en cijfers heb ik niet snel een gebrek. Ik kan een presentatie verzorgen, maar ik vind het nog leuker om in interactie mijn verhaal over te brengen. Dat kan in interviewvorm of bijvoorbeeld een rondetafelgesprek/dialoog met de zaal.

Denk je erover om me te boeken? Neem dan contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe ik voor jouw publiek een vlammend verhaal kan brengen, waarvan de zaal in de fik gaat en iedereen geïnspireerd raakt!