“I believe in the power of sisterhood. So be that sister that another woman needs or when you need a lift, find a sister.”

Ben jij klaar om in het diepe te springen met mij en samen diep te duiken in het vraagstuk dat jou al tijden bezighoudt? Mijn brede werkervaring als o.a. manager van (young) professionals en stage- en afstudeerbegeleider van HBO en WO studenten heeft mij een uitgebreid trackrecord bezorgd met het coachen en mentoren van vrouwen. Er is niets wat mij meer voldoening geeft dan andere vrouwen vooruit helpen, zowel op de carrièreladder als in de rest van hun leven. I want to lift you up, sister!

Net als de vele vrouwen met wie ik inmiddels heb mogen werken zal je ervaren dat ik een toegankelijke, veilige en directe gesprekspartner voor jou ben. Een nietsverhullende, heldere spiegel. Door goed naar jou te kijken, te luisteren en doeltreffende vragen te stellen kom ik snel met je tot de kern. Weet je even niet meer waar jouw hart sneller van gaat kloppen, hoe en waar je jouw talent het beste kunt inzetten zodat je vol in de fik gaat? Worstel je met het voeren van spannende gesprekken op je werk? Weet je niet hoe je jezelf goed ‘in de markt’ moet zetten? Vind je het moeilijk om een gezonde werk-privébalans te behouden? Neem gerust contact met me op. Geen vraag is mij te gek.

Laten we samen voorbij de oppervlakte gaan. In de diepte ligt zoveel moois verscholen! Ik laat het je graag zien, als jij klaar bent om in jouw innerlijke reis te investeren.

“Lieve Lotte, ontzettend bedankt voor de mooie samenwerking en de kennis en kansen die je mij gegeven hebt met je begeleiding! You’re the best!” – Michelle